– Efter de sidste dage med voldsomme tordenbyger og høj vandstand i Lilleåen, en flytning samt start på nyt job, tænkte jeg, at en tur til åen ville gøre godt, beretter Rune Kjær. – Jeg ankommer til åen cirka klokken 20.30 og møder to medfiskere, der er ved at pakke sammen efter flere timers fiskeri. Jeg får samlet fiskestang og monterer en spinner samt går mod åen. Her møder jeg endnu en fisker, der intet havde mærket eller set, så mine forventninger er ikke store.

– Jeg får fisket en del meter å af med spinner, men mærker ikke noget. Jeg skifter til wobler og begynder at fiske nedstrøms igen. Efter at have gået halvvejs tilbage hører jeg en fisk, der går fri af vandet lidt nede af åen. Jeg går hen til stedet og vipper wobleren over på den anden side – og KLASK, så er der kontakt. Jeg mærker hurtigt, at det er en fisk med størrelse på, så jeg går stille og roligt lidt ned ad åen, til jeg finder en god plads, hvor jeg kan lande den. Fisken går først lidt på bunden, og derefter begynder den at rulle i overfladen. Størrelsen på den går egentlig først op for mig, da den glider ind over netkanten og fylder det meste af netposen. Hold da op en ny PR. 7,50 kg og hele 83 cm.

Havørreden huggede på en Nils Master Invincible.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This