– En tur for nylig til vores konsortievand gav nogle fine karper, fortæller Anders Jeppsen. – Efter en regnfuld lørdag formiddag klarede det op til middag, og jeg kørte ned til søen alene. Jeg havde aftalt med min søn Jonathan, at han skulle komme senere. Da han sov længe jeg fik hurtig sat tre stænger, og der gik kun en lille times tid, så var der run. Efter en lille fight kunne jeg lande en fin spejlkarpe på 9,4 kg.

– Da jeg havde fået stangen ud igen kom Jonathan, hvorefter vi sad og hyggede os. Omkring klokken 15 mente Jonathan, at det var kagetid og fik lokket mig til at køre til bageren efter kage. Jeg sagde til ham, at han skulle ringe, hvis der var noget. Straks var jeg kommet ind til bageren, da han ringede og sagde, at han havde fanget en græskarpe, der først havde sat sig i en rod. Han havde dog fået listet den ud, hvorefter den tog et udløb på ca 30 meter. Efter det fik han den stille og roligt ind til kanten samt ind over netkanten. Jeg fløj ud af bagerbutikken og ned til søen, hvor han havde den i nettet, da jeg kom.

– Jeg skal love for, at jeg spærrede øjnene op, da jeg så størrelsen. Vi fik den hurtig vejet til 18,2 kg, og efter et par hurtige billeder fik den sin frihed igen. Den fine fisk er pt nok Bornholms største fangede græskarpe til dato, slutter han.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This