Hans Henrik med sin nye personlige rekord – en aborre på 2,15 kilo.15-04-2012 – NOGET AF FERIEN skulle bruges på fiskeri, havde Hans Henrik Christensen besluttet. Derfor tog han turen fra Kastrup den 19. marts til klubvandet i St. Vejlå.

Der gik noget tid før han fandt nogle fisk og den rigtigt farve på jiggen. Det var de små, som var i hugget.

– Jeg skulle lige til at skifte plads, da jiggen bliver taget af en større fisk. Den figthede rigtigt godt. Da den vendte rundt foran mig kunne jeg se det var én med størrelse på. Heldigvis fik jeg den på land. Jeg finder min Super Samson vægt på 2 kilo frem. Men det er ikke nok. Så jeg må finde en anden vægt frem, der kan tage 5 kilo. Uhaaa – vægten stoppede ved 2150 gram, slutter Hans Henrik, der hermed fik sin drømmefisk og en ny personlig aborrerekord.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This