– Jeg har i mange år fulgt min far og hans glæde ved fiskeriet, skriver Julie Koustrup Lorenzen til Fisk & Fri. – Jeg har derfor også i en tidlig alder været med ham ude og fiske – dengang efter krabber og hornfisk i vores sommerhus. Siden min far nu er flyttet til Skjern, har vi brugt kvalitetstid på at tage ned til Skjern Å, med det formål at jeg ville fange min første laks.

– Efter at have luret tricks og prøvet af, lykkedes det mig så endelig i går at fange min første laks på spinner. Den bed på efter en times tid, og den var en stædig en af slagsen at få kørt træt. Den fik kørt mine arme godt trætte i hvert fald. Heldigvis kom den sikkert i nettet, og den var med sine 94 centimeter virkelig stor og flot. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, og der går ikke lang tid, før jeg er at finde ved åen igen, slutter hun.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This