– Efter omkring syv måneders pause fra geddefiskeriet, havde fiskefeberen ramt mig hårdt, fortæller Danni Kikkenborg. – Eller det var nok nærmere geddefeberen: Den evige kamp om monsteret i dybet, som flexer fluekæppen til briste punktet. Det er den samme drøm år efter år, og som heldigvis allerede er en realitet for mit vedkommende med en flot 11.7 kilos gedde taget i marts 2021.

– Men nu er vi i slutningen af december, og det er geddetid igen, så the show must go on – og drømmen er som altid stadig den samme.

– Min makker og jeg var taget ud i noget rimeligt hårdt vejr med geddefluestangen. Der var kraftig vind af vindstyrke “træls at være i flydering”, – men solen skinnede da lidt i ny og næ. Gedderne var dog svære denne dag, eller måske var det bare os, som ikke rigtig kunne finde dem. Det lykkes dog at få et godt double hook up af to pæne fisk, hvor min makkers gedde blev vejet til 6.2 kilo og min blev vejet til 5.3 kilo, hvorefter gedderne blev genudsat. Vi endte dagen med 3 fisk hver, og vi mistede begge to store gedder, som ikke blev ordentlig kroget.  – Alt i alt en god dag med de skarptandede. Knæk & Bræk.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This