JYSK SMÅBÅDSKLUB holder hygge og begynder træf ved Vive havn d. 19-21 Juni. Måske det var noget for dig?

Vive Havn er en lille hyggelig havn beliggende på Nord siden af Mariager Fjord, ikke langt fra Hadsund, her er der gode toilet og bade forhold som er til fri afbenyttelse hele weekenden.

Træffet afholdes i år fra d.19/6 og slutter d. 21/6 2009.

Har man aldrig deltaget i et JSK arrangement og ved man ikke lige så meget om fiskeriet fra småbåd, så er det her træf virkeligt helt unikt, da der her vil være top udrustede trolling både som man frit kan kigge nærmere på og der er helt sikkert mange gode råd at hente fra de mange dygtige klubkammerater som forhåbentligt også kommer og inspirerer de nybagte småbådsfiskere. Træffet er møntet på, at de helt grønne kan få syn for sagen og stille alle de spørgsmål der vil presse sig på i løbet af weekenden.

Foruden at Mariager Fjord er noget at det skønneste natur, så er der også rig mulighed for at fange havørred og hornfisk i rå mængder på trolling, men man kan også prøve den lidt snørklede sejlrende ud i åbent hav, som er en oplevelse i sig selv, her kan der gøres fine fangster på bundmede, de mest kendte arter her vil nok være fladfisk og fjæsing.

Se mere om Jysk Småbådsklub her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This