Tue Blaxekjær – Fisk & Fris webmaster, har i dag været ude på jomfrutur med trollinggrejet i sin superfede nye Antares 8 båd:

– Jeg har netop fået installeret al udstyret – lige fra toptunet marineelektronik fra Raymarine til hele arsenalet af trollingstænger. Vi var bare lige et smut ude på Køge Bugt for at lufte grejet med fire stænger i vandet – min kammerat Christoffer og jeg. Og der skulle ikke gå lang tid, inden vi fik hug på mit Rhino Troutkiller blink 5 meter nede over 7 meter vand.

– Fisken kæmpede ret godt i betragtning af størrelsen, og kom efter den del gode udløb til overfladen, hvor den dog ikke kom i båden uden dramatik. Der skete nemlig det, som der bare ikke må ske, nemlig at trekrogen på blinket satte sig fast i netmaskerne på netrammen… Til alt held var fisken så godt kroget, at vi bare kunne løfte havørreden i selve krogen, der sad i nettet – og et splitsekund efter kunne vi ånde lettet op med bådens trolling debutfisk sikkert på dæk.

Husk at tilmelde dig Fisk & Fris nyhedsbrev nederst på forsiden. Så får du nemlig en e-mail med links til de hotteste nyheder og artikler cirka en gang om ugen.

 

Hvidovre Sport

 

Trolling efter havørred

En fin udsigt til trollingstængerne fra Tue Blaxekjærs nye Antares 8.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This