Det er gedder i flotte brakvandsfarver som denne på 9,6 kilo du har mulighed for fange med Jagt & Fiskerimagasinets jerkbaittur til Blekinge.6.1.2011 – TAG MED TIL den svenske skærgård og oplev et geddefiskeri i særklasse når Jagt & Fiskerimagasinet i København afholder kundetur den 1. til 3. april 2011.

Området hvor fiskeriet foregår tæt på det velkendte Eriksberg og Rönneby i Blekinge, hvor der hvert år bliver taget mange store gedder med fisk over 14 kilo i 2008! Der fiskes hovedsageligt med jerkbait, og fiskeriet foregår med 2-3 mand i hver båd over 2 dage. Turen koster 1375 kroner og denne pris indbefatter 2 dages bådleje med benzin (til bådmotoren), 2 overnatninger i en hyggelig fiskecamp, 2 gange aftensmad og 2 gange morgenbuffet. Om aftenen vil der ydermere være foredrag og rig lejlighed for at hygge sig med ligesindede fiskekammerater.

Læs mere om turen til Blekinge samt tilmeldingsprocedure på Jagt & Fiskeri­magasinets hjemmeside eller ring til turleder Andreas Holm Nielsen på telefon 33 33 77 77.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This