En flot krokodille fra det jydske DE TO GEDDETOSSER, Thomas Wang og Ronni Bull fra Esbjerg var i sidste uge taget på en testtur til et vandhul, som de mente havde gode geddemadammer. Det blev en tur, de sent vil glemme.

Thomas har sendt os en fin beretning fra turen:

– Ronnie Bull og jeg havde planlagt en tur til Åslyngen, som for alvor skulle testes. Vi havde taget en del forskelligt grej med ud i båden, men det blev jerkbait fiskeriet, som satsede på. Og det kom vi absolut ikke til at fortryde. Efter kort tids fiskeri var den første gedde i båden, og da den var genudsat, besluttede vi os for at sejle lidt videre. I andet kast havde vi begge to fisk på, men Bull kunne hurtigt fornemme på mig, at jeg havde en ret stor fisk på og han skyndte sig derfor at afkroge hans fisk i vandet. Min fisk tog et par gode udløb imens, og holdt sig nede i dybet. Så vi stod begge to og ventede spændt på at se den i overfladen. Jeg kunne mærke, at det var en stor, meget stor gedde, men kunne ikke helt bedømme hvor stor. Pludselig ser vi KÆMPEN ude i overfladen. Bull udbryder "hold da kæft den er stor mand", samtidig med at jeg prøver at holde kæmpen nogenlunde væk fra grøden. Men en fisk af den kaliber har sin egen vilje og jeg fik i hvert fald kamp til stregen. Ja min arm begyndte helt at syre til sidst, da en 6" jerkbaitstang ikke flexer særlig meget, så det meste af trækket kommer i armen. Efter en god fight, hvor adrenalinen pumpede rundt i kroppen på mig, fik vi landet den flotte fisk. Fisken havde taget min jerkbait helt perfekt, og den blev hurtigt afkroget, målt og vejet. Fisken vejdede 12,11 kg. og var 115 cm – og så på jerkbait. Det var bare for vildt. Efter et par hurtige billeder blev gedden nænsomt genudsat, og da vi begge havde sundet os lidt, genoptog vi fiskeriet. I fjerde kast var der igen en god gedde, der havde taget mit jerkbait. En flot gedde på 5,2 kg. og 93 cm. Dagen og fiskeriet forsatte med en masse gode/vilde fights, og da vi indstillede fiskeriet, havde vi fanget 13 gedder i alt, med 6 til Bull og 7 til mig. Endnu en dag med et fantastisk jerkbait fiskeri, som kun kan varmt anbefales at prøve.

Thomas har meldt sin fangst til Rekordfisken

Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med jerkbait fiskeri kan du komme godt igang med Fisk & Fri´s jerkbaitsæt. Se hele sættet her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This