– Uret ringede tidligt lørdag morgen, hvorefter morgenmaden blev kastet ned, fortæller Mads Ramshøj Stentoft. – Turen gik til et privat stykke vand, som jeg var blevet inviteret med på af Thomas Petersen fra Westin. – Isen var knap forsvundet fra søen, men fiskes skulle der. Vi tænkte godt, at det ikke var i dag, vi ville fange mange, men jeg satsede på en stor fisk.

– Vi fik skubbet båden i vandet og sejlede mod fiskepladsen. Et stykke fra land smed vi vores Rawbite woblere overbord og dørgede det sidste stykke. Der gik ikke længe, før Thomas fik en lille gedde på krogen, og inden jeg havde set mig for, havde Thomas tre gedder på tavlen. Efter lidt kastefiskeri, drev vi over en sandbanke, hvor jeg fik en solid metergedde. Efterfølgende blev der taget nogle smågedder til os begge. På vej hjem over fandt jeg en stor Rawbite wobler frem og smid den i suppen. Jeg holdt stangen i den ene hånd og nød kaffen fra min termoflaske i den anden. Efter små fem minutter gav det et bump på linen, og jeg tænkte mest, det var en bundbid. Thomas slukkede motoren, mens jeg halede linen ind. Den sad godt fast, men lige pludselig blev bundbiddet til en fisk, som skulle vise sig at være en ny PR gedde på hele 108cm og 9,2kg. I alt 14 gedder kom i båden den dag, og det var slet ikke så ringe. Jeg ser nu frem til at fange gedden over 10 kilo næste gang!

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This