Det 8. heat i Størcuppen 2018 fandt sted i Blue Rock på Fyn. En sø der klan byde på overordentligt store fisk. Vejret var godt, og humøret højt under dette heat, og der skulle ikke gå lang tid før den første fisk var på land…

Klokken havde nemlig kun passeret 8:30 da kontrollanterne skulle på arbejde for første gang. Der var dog ikke tale om deciderede kæmper i starten af heatet, men derimod de vestatlantiske stør, så det var få kilo der adskilte kombattanterne i de første timer

Varmen vanskeliggjorde fiskeriet, og der var lange perioder, hvor der ikke blev flyttet særligt rundt på stillingen. Ja, man skulle faktisk helt hen til klokken 14, før de russiske stør begyndte at bide, og en håndfuld Sibiriske fulgte trop. Fine fisk på 20+ kilo men spændingen forblev intakt, da der kun var 13 kilo imellem de første tre pladser.

Hen på eftermiddagen kørte Søren fra Blue Rock en tur rundt om søen og delte skaller ud, og DET satte gang i fiskeriet. Med blot to timers fiskeri tilbage ændrede stilling sig faktisk så mange gange, at selv kontrollørerne havde svært ved at følge med, og kampgejsten var da også høj, da det på et tidspunkt viste sig, at der blot var 900 gram imellem den finalegivende anden plads, og tredjepladsen.

Sidste fisk blev fanget to mintutter i lukketid, i dette hårrejsende heat der endte således:

  1. Janus med 59.45 kg.
  2. Patrick med 49.60 kg.
  3. Lars med 36.85 kg.

I alt blev der på dagen landet 329,6 kilo stør, og størcuppen har altså allerede på nuværende tidspunkt – med to heats tilbage – slået sidste års totalfangst!

Næste heat finder sted i Ny Thorup den 4. august.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This