14.9.2011 – FOR ANDET ÅR i træk er der jagtmesse i Bella Centeret, og vi på BigGame Magazine/Fisk & Fri er selvfølgelig med igen. Vi var meget tilfredse med sidste års messe, som havde mere end 3000 besøgende, og hvor vi fik mange gode kontakter, delte mange hundrede blade ud, samt fik omkring 50 nye abonnenter.
BigGame Magazine så dagens lys for snart to år siden og har siden sendt syv udgivelser på gaden. Med sine 116 sider og sin høje kvalitet i tryk, papir og ikke mindst indhold, har de første udgivelser allerede udviklet sig til regulære og eftertragtede samlerobjekter. Kom ud og besøg os på messen og få et gratis prøveeksemplar.

Med ekstra lange artikler og stor vægt på de gode billeder, kan BigGame Magazine med lidt god vilje, godt beskyldes for at være en hybrid mellem bog og klassisk magasin. Bladet henvender sig til alle jægere og sportfiskere, men i særlig grad til dem som jager vildtet ude i den store verden. Fordelingen er cirka 20% fiskeri og 80% jagt, men også artikler om våbenhistorie, undervandsjagt og meget mere, finder man i bladet, som i dag forhandles i både Danmark, Norge og Sverige.

På Jagt i Bella i weekenden den 17. og 18. september, er vi naturligvis på plads med en stor stand, hvor man ud over smagsprøver på sydafrikansk vin, dansk fadøl, samt masser af gode abonnementstilbud, også vil blive præsenteret for en vaskeægte "Verdenspremiere" på den nye Range Rover Evoqe fra firmaet Peer Glad i Kalundborg. Der vil være biler både på vores stand, samt ved scenen. Hvis du kunne tænke dig at køre Evoque i en uge, så mød op standen og lad dig registrere, så deltager du i konkurrencen.

På scenen der ligger umiddelbart op af vores stand, vil BigGame Magazines chefredaktør Rune Fich Weischer begge dage være toastmaster, og præsentere de mange forskellige og underholdende indslag. Der vil i år være et stort hundeshow, præsenteret af Royal Gun Dog Team og man vil udover en del foredrag, desuden kunne opleve en af BigGames storvildtsjægere og skribenter Max Hunt præsentere sin nye film fra scenen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This