– Min makker og mig ville prøve et nyt spot af, og det skulle vise sig og være en god idé, fortæller Mogens Petersen. – Efter en hel masse kast og utallige skift af agn, lykkedes det mig at få valgt lige netop det, der skulle til, for at udløse hugget fra en rigtig god havørred. Fisken fightede super godt, og til sidst lykkedes det mig at få denne bandit, som du kan se på fotoet ovenfor, hevet ind.

– Den flotte fisk huggede på en OGP Silling i pink/lilla på 14 gram – bedre kendt som Universets Killer i min terminologi. Min makker og tre andre fiskere, der fiskede i amme område, mærkede ikke noget. Fisken var 61 centimeter og vejede 2,8 kilo. Det var helt klart en dejlig god dag på det blå kontor, slutter Mogens sin fortælling til Fisk & Fri.

Har du selv været ude at nyde foråsrssolen med fiskestangen i hånden, så snyd ikke brugerne af fiskogfri.dk for netop din fangstberetning derude fra. Du kan kontakte os på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

Mogens Petersen med havørred

Mogens Petersen med sin fine havørred.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This