– Kongevejr giver konge fiskeri, lyder det fra Jan Rasmussen. – Sådan var det i hvert fald i går, da jeg var ude på kysten, fortæller han. – Vinden kom præcis som den skulle med strøm og stigende vand: Ja tak til et af mine ynglingspots. Gårsdagens fiskeri var kun gået med følgere og en enkelt nettet fisk, så jeg synes selv, at jeg havde sparet lidt op på tilgode kontoen.

– Så sammen med mine kammerater gik vi rask til vandet, fortsætter han. – Første kast sender en fisk på godt 60 cm i nettet, og jeg siger ja tak til en god spisefisk. Efter nogle røverhistorier og et par billeder, så vælger jeg at gå til bilen med fisken. Jeg tænker, at det nok bliver den største for i dag, og veltilfreds med situationen, er den smidt i bagage rummet, hvorefter det er rask afsted tilbage igen. Og efter en god times tid samt lidt flere røverhistorier, går jeg i gang med at fiske igen. Grizzly’ S Blink i 21 gram bliver sendt afsted med en Air Spin, som er spændt op.

– Slask så hvinede bremsen på mit Exist, og jeg troede faktisk, at jeg havde fat i en ubåd. Der går lidt, hvorefter det går så op for mine gutter på Teamet, at dette ikke bare var en fisk, men en ny PR på kysten på 3,7 kilo og 70 centimeter. Og så var det ellers raskt afsted til købmanden efter bajer og Underberg. Formiddagen slutter med tre nettede fisk over målet. Og så var der selvfølgelig også dem, der stak af. Men i dag var en undtagelse, for der var det ikke den største, som slap væk, slutter han.

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This