– I dag var min søn Christian og jeg kørt til Nordvestjylland – nærmere bestemt til Loch Nees Fiskesø, fortæller Ulrik Møller. – Da der var en kold nordvestenvind, startede vi i læsiden, hvor jeg havde et par hug på en hvid FTM Pongo, men Christian mærkede intet. – Så gik vi hver sin vej, og da Christian kom om til et hjørne, hvor vinden gik på, var der hug på hans kobber Fidus. Kort efter gled en flot trekilos regnbueørred i nettet, og så blev der skiftet til gummi dyr – nemlig en Fatty D’Worm fra Libra lures. Herefter kom der fire flotte fisk mere op, og han havde mange hug.

– Da jeg kom om til den anden side med vind på, startede jeg med en Dying Worm fra Libra Lures og fik tre fisk. Efter nogen timer skiftede jeg plads og fik fire mere på Libra lures. Alt i alt en fin tur i den kolde vind.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

 

Ulrik Møller med en af hans flotte regnbuer fra Loch Nees.

                                         Ulrik Møller med en af hans flotte regnbuer fra Loch Nees. Øverst Christian.

 

regnbueørred

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This