Den dygtige italienske geddefisker Marco Giudici, der også er testfisker for Savage Gear, fangede denne store gedder på 119 centimeter på en 19 centimeter Soft 4Play.

6.9.2011 – MARCO GIUDICI er en af italiens dygtigste geddefiskere og testfisker for Savage Gear, og i sidste uge kunne Fisk & Fri berette om Marcos fangst af en gedde på 117 centimeter. Nu har han slået til igen, og denne gang med en endnu større gedde på 119 centimeter!

Marco var ude på et at sine lokale italienske geddevande, og fiskede med en Savage Gear Soft 4Play på 19 centimeter monteret på et 20 grams jighovede. På fire meter vand fik Marco et voldsomt hug, og kort efter fleskede stang helt ned i håndtaget! Det var en rigtig god fisk, der leverede en hektisk fight i det varme vand, men kampen endte ud til Marcos fordel, og kort efter kunne han lande en stor gedde på hele 119 centimeter! Efter en kort fotosession i båden kunne gedden atter genudsættes.

Fanger de seneste rapporter om storgedderne fra Italien din interesse, så er det en god idé at gå ned i kiosen og købe det aktuelle nummer af Fisk & Fri (nr. 7 – 2011). Her kan du læse en stor artikel om netop det italienske geddefiskeri sammen med en liste over gode vande, hvor der er reel chance for monstergedder over 20 kilo!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This