FÅ LYSTFISKERE trodser vintervejret for at dyppe snøren for tiden. Den hårde frost og ikke mindst de store mængder sne har lagt en dæmper på fiskelysten og vanskeliggjort adgangen til fiskevandene rundt omkring i landet. En af de få der har været ude er Peter Eriksen fra Slagelse, der sammen med kammeraten var en tur efter gedder i en lokal å.

Peter Eriksen med sin 119,5 centimeter lange gedde

-Vi valgte at tage en tur i åen og se om der mon var nogle store gedder til os. Der lå meget sne langs åen og det var så koldt at vi måtte kæmpe med is i øjerne, hvilket besværliggjorde fiskeriet meget. Efter kort tid kom den første trygbølge efter mit jerkbait, men den ville ikke mere. Der gik dog ikke lang tid førend jeg fik et godt tungt hug. Fisken gik dybt og bevægede sig nedstrøms. Da den endelig kom til overfladen blev vi meget overrasket.

Selvom vi var taget til åen efter store gedder havde vi ikke regnet med at der var fisk i denne størrelse. Fisken blev hurtigt nettet og efter en kort opmåling kunne vi genudsætte den 119,5 centimeter lange tyksak. Vi fik ikke vejet den, men med fiskens gode kondition vil vi anslå den til et sted mellem 14 og 15 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This