Jonas Olsson fra Sverige med en storgedde fra isen på 103 centimeter. 10,56 kilo sagde vægten!

Jonas Olssons gedde på 124 centimeter og 12,17 kilo! En flot start på årets isfiskesæson.30.11.10 – DEN SVENSKE ISFISKESÆSON er begyndt! Lørdag den 27. november håbede svenske Jonas Olsson fra Team Kinetic på at isen var tyk nok til at komme på isfiskeri. Dagen forinden kunne isen endnu ikke bære hans vægt, men lørdag morgen var isen blevet 6 centimeter tyk og kunne bære hans vægt. Det kan ikke anbefales at gå ud på så tynd is hvis man er uerfaren isfisker, men for de erfarne svenske isfiskere var isen tyk nok, og isfiskesæsonen kunne begyndte!

Sæsonen startede perfekt i den valget smålandske sø. Jonas og hans venner Mikael og Patrik brugte Kinetic isfiskestænger og hjul og landede flere pæne gedder. De fem af dem målte mellem 93 centimeter og imponerede 124 centimeter med en vægt på 12,17 kilo! Alle fiskene blev selvfølgelig genudsat nænsomt efter fangsten – tilbage til deres verden under isen.

Mikael Gustafsson med endnu en svensk storgedde fra isen! Dette eksemplar vejede 10,74 kilo og målte 109 centimeter.Oven på lørdagens resultater tog Jonas, Mikael og Patrik ud på isen igen søndag, og på denne tur var deres ven Kent også med. De fire venner besluttede sig for at prøve et andet vand, og det stoppede dem ikke i at fange store fisk. Denne gang kunne de notere de tre største fisk på henholdsvis 7,03 kilo til Patrik, 10,56 kilo til Jonas og 10,74 kilo til Mikael. De to største fisk målte desuden kun 103 centimeter og 108 centimeter, så gedderne fra dette vand må siges at være i topkondition!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This