DSF_agnfiskDanmarks Sportsfiskerforbund inviterer nu alle foreninger og sammenslutninger på Sjælland til dialogmøde om et kommende forbud mod brug af levende agnfisk.

Fødevareminister Dan Jørgensen har for nylig meldt ud, at han, som opfølgning på Dyreetisk Råds udtalelse om lystfiskeri fra september 2013, blandt andet vil indføre et forbud mod brug af levende agnfisk.

Det har givet anledning til en heftig debat blandt lystfiskere – ikke mindst på Sjælland. Der har i den forbindelse på diverse medier været rettet en del kritik af Danmarks Sportsfiskerforbunds arbejde i forhold til udtalelsen fra Dyreetisk Råd og i forhold til, at forbundet har tilsluttet sig ministerens udmelding.


Danmarks Sportsfiskerforbund inviterer derfor alle sjællandske lystfiskerforeninger og sammenslutninger – også foreninger og sammenslutninger, der ikke er medlemmer af DSF – til at deltage i et dialogmøde om forbundets arbejde og holdninger i forhold til udtalelsen fra Dyreetisk Råd.

Dialogmødet, hvor 1-2 repræsentanter pr forening eller sammenslutning kan deltage, afholdes på Comwell i Roskilde den 26. november fra kl. 17.00– 19.00.

Tilmeld dig her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This