ØSTDANSK TURISME tildelte D. 28 november, Møns Klint Resort Årets Innovationspris. Baggrunden for beslutningen var resortets fremsynethed i forhold til lystfiskeri, deres indsats i form af gratis app til lystfiskere samt deres overnatningskoncept -som ikke kun tilgodeser fiskerne, men også deres familier.

Foto: Ole Eskling

Prisen består af 50.000kr. og en flot statue i flint og bronze, fra Galleri Arleth på Falster. Kåringen viser at dansk turisme er begyndt at værdsætte det enorme potentiale der findes i lystfisketurisme.

Ifølge Fødevareministeriet omsætter lystfiskeri for ca. 3 milliarder kroner årligt, og der er ikke mange steder i landet, der kan måle sig med Møns Klint, fortæller campingchef på Møns Klint Camping, Ole Eskling.- Derfor var det oplagt, at produktudvikle med netop det nichemarked for øje.

– Indsatsen har allerede haft en positiv indvirkning på bundlinjen, og væksten fortsætter helt sikkert fremover. Der er masser at gøre endnu og pengene fra prisen skal selvfølgelig investeres i at gøre Møn og Klinten endnu mere attraktiv for lystfiskere. Ordet innovation forpligter selvfølgelig og vores fremtidige tiltag kommer også til at være noget folk ikke nødvendigvis har set før, slutter Ole.

Læs mere om Møns Klint Resort her

Tjek appen her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This