– Solen skinnede og vejret samt vindforholdene var optimale, så jeg ringede min gode kammerat Jannick op for at høre, om han ikke var frisk på en lille aftentur til Skovshoved Havn, fortæller Axel Bjørn Pedersen. – Det var han heldigvis, så vi hoppede begge op på cyklen, og 45 minutter senere var vi fremme.

– Klokken var nu 18:30, og efter vores erfaring er det omkring dette tidpunkt, at fiskene trækker ind tættere på havnen, fortsætter han. – Det skulle vise sig, at der allerede var fisk i tredje kast, hvilket var en fin fisk på lidt over kiloet, som hurtigt fik friheden igen. Denne gode start kunne man bestemt ikke klage over, men det tegnede altså til, at det skulle blive en god aften. Det viste sig dog, at der skulle gå lidt længere tid, før fiskene for alvor kom ind!

– Omkring kl 21 begyndte det langsomt at blive mørkt, og lige pludselig kom der sindssyg stærkt strøm i det blik stille vand. Og jeg skal da lige love for at torskene også kom. Der var aktivitet i næsten hvert kast og torskene jagtede hundestejler i overfladen helt inde ved molen. Til sidst lykkedes det os at lande 10 torsk med et par fine eksemplarer imellem. Alle fiskene fik deres frihed og svømmer stadig rundt derude et sted. Alt i alt en vellykket og i den grad hyggeligt aftentur til havnen. Knæk og bræk, slutter Axel.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This