6-årige Andreas ses her med konkurrencens første fisk – en flot regnbueørred på 3,4 kilo, som huggede blot få sekunder efter at konkurrencen var blevet skudt i gang.23.08.10 – DET VAR PERFEKT FISKEVEJR, da 156 børn og voksne fra ‘Familier med kræftramte børn’ mødtes ved Skyggehale Lystfiskersø i lørdags. Det kan Jens Jørgen Jensen berette.

– Overskyet vejr med regn gav gode betingelser for en rigtig god fangst, og i dagens anledning havde indehaveren Jens Jørgen Jensen suppleret fiskebestanden i den store sø med adskillige hundrede kilo ekstra flotte ørreder. Og lykkeligvis blev rigtig mange af dem hevet op igen af de ivrige lystfiskere.

Et godt bevis på, at der var mange fisk i søen var, da den 6-årige Andreas Lynnerup fra Skive trak dagens første ørred på hele 3,4 kg op af vandet allerede få sekunder efter starten på fiskeriet. Så han fik naturligvis lov til at vælge først blandt de mange flotte præmier.

Dagens største fisk blev landet af Kim Nielsen fra Give, som også fik en flot præmie for indsatsen. Der var også præmier til dem, der fangede bl.a. den mindste, flotteste og mest besværlige fisk.

Der var masser af flotte præmier til de deltagende børn, og de blev, som det ses her, taget imod med stor begejstring.Mange af de fangede fisk blev sammen med nogle solide pølser og burgere tilberedt på den store grill og i røgeovnene, og alle de 156 deltagere fik sig et lækkert måltid.

left]Det var 9. gang, at ‘Familier med kræftramte børn’ inviterede medlemmerne til Store Mededag.

Denne dag var faciliteterne reserveret udelukkende til Foreningens medlemmer, som under trygge forhold havde en dejlig dag uden at bekymre sig om smitterisiko fra andre gæster. Et kræftramt barn i behandling har et stærkt svækket immunforsvar, og blot en mindre forkølelse kan få alvorlige konsekvenser for behandlingsforløbet.

Det undgås bedst, når det kun er Foreningens medlemmer, der deltager i arrangementerne.

Jens Jørgen Jensen fra Skyggehale Lystfiskersø og hans medarbejdere med de hjælpsomme, ormevante fingre ser allerede nu frem til næste år, hvor de satser på at slå endnu flere rekorder, både i størrelsen og mængden af fisk og i antallet af deltagere.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This