Allan Loines fra Odense fangede dagens tre eneste fisk – tre brasener, der huggede med få minutters mellemrum.23.10.09 – LØRDAG D.17.OKTOBER havde Ækvator Sports medeklub og Team Browning inviteret til et hyggemede arrangement i Sørup Sø ved Svendborg. Fiskeriet i søen er normalt forbeholdt et konsortium, men i dagens anledning, havde de otte personer, der var hurtigst til at tilmelde sig Ækvator Sports invitation, fået lov til at medefiske nogle timer i søen. Søen huser en god bestand af fine brasen. Skaller er der ikke mange af, men dem der er, er til gengæld store!

Deltagerne til dette arrangement var en blandet skare af erfarne medefiskere og novicer, samt af juniorer og seniorer. Det var ikke en regulær konkurrence, men der var dog udlovet en præmie til dagens største fisk. Det smukkeste efterårsvejr dannede rammerne, og forventningerne var helt i top, da fiskeriet blev påbegyndt.

Deltagerne fiskede med bundstænger, syv meter pole og lange take apart stænger, og der blev benyttet orm, maddiker og majs på krogene. Men lige meget hvad der blev forsøgt, så forblev keepnettene tomme. Fiskene var ikke samarbejdsvillige, så deltagerne havde rig mulighed for at besøge hinanden på de forskellige standpladser og få sig en hyggesnak.

En times tid før afslutningen, havde Allan Loines fra Odense held i sprøjten. Han havde gennem tre timer fisket koncentreret på det samme spot, og pludselig kom der en lille stime brasen forbi. Kort efter hinanden måtte tre fine brasen en tur på land. Der var ingen grund til at veje fiskene, da Allan var den eneste, der fangede fisk denne dag og dermed var en sikker "vinder".

Læs mere om Ækvator Sport her: http://www.aekvator.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This