Til Fiskens Dag i Hvide Sande kan du lære, hvordan man flår en fladfisk.

TRADITIONEN tro åbner Hvide Sande søndag den 14. oktober sluserne og går helt i fisk. Helt bogstaveligt bliver det igen muligt at smage fisk i alle afskygninger, at komme om bord på forskellige moderne fiskefartøjer og få en snak med skipperen og hans besætning, prøve at være fiskeopkøber for en stund og flå en fladfisk med mere, fortæller Dorthe Frydendahl, Destinationsmanager Holmsland Klit Turistforening.

– Det er sjette år i træk vi holder Fiskens Dag i Hvide Sande og folk ringer allerede i løbet af august måned til Turistkontoret for at høre, hvornår vi holder Fiskens Dag og om, hvornår programmet er klar, oplyser Dorthe Frydendahl og forsætter.

– Det er min klare opfattelse, at Fiskens Dag i Hvide Sande er noget folk kører lagt efter. Det tror jeg primært skyldes, at vi til Fiskens Dag i Hvide Sande giver folk en oplevelse, som de ikke kan få mange andre steder. Til Fiskens Dag i Hvide Sande får de besøgende en helt unik autentisk oplevelse, hvor alle sanser kommer i brug. For hvor mange steder i verden er det lige, man for eksempel kan få lov at hoppe om bord på et fiskefartøj, spørger Dorthe Frydendahl.

For yderligere oplysninger kontakt: Dorthe Frydendahl mobil: 29 61 78 95

Se programmet for Fiskens Dag her!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This