soemilePeer kruse fra Holbæk har på trods af de kolde vejr oplevet noget actionpræget fiskeri i Isefjorden.

– Søndag d. 12 januar tog jeg en tur ned til Søminestationen for at få styr på mine “fiskeabstinenser”, fortæller Peer. – Jeg havde dårligt været på pladsen i fem minutter før det gik løs, og jeg fik min første fisk. En stor flot farvet fisk, som selvfølgelig blev sat ud igen.

Så var det ligesom det gik helt amok med bidegale fisk, jeg fangede fire blankfisk, som var under mål, derefter gik der cirka 10-15 minutter så kom der et hug, som kunne få selv en halvsovende lystfisker op af drømmene.


Jeg kunne med samme konstaterer, at det ikke bare var en lille hidsig grønlænder, men en flot stor overspringer. Den tog en til flere udløb samt spring ud af vandet, jeg glemte helt hvor koldt det egentlig var.

Fisken var ikke sådan lige at køre træt, jeg mistede helt tidsfornemmelsen, men jeg ikke før oplevet en vinterfisk så stærk -jeg har ellers fisket vandet tyndt omkring Munkholm og Holbæk fjord i mange år – både sommer og vinter.

Den 60 centimeter lange og 3 kilo tunge fisk var på fuld højde med en god sommerfisk, slutter Peer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This