26-05-2008 – SILDENE HAR SÅ SMÅT meldt deres ankomst til Øresund. Men det var ikke nok for Steen Nielsens datter. Hun vil have torsk – og helst de store af slagsen. Steen var med sin datter på sundet og blev mødt af tæt tåge da de ankom kom til Helsingør. Morgenturen blev aflyst og tiden blev slået ihjel på Kronborg Slot indtil tågen lettede. – Da vi begynder fiskeriet ved middagstid, er det ikke er torsk der står i kø for at komme på dæk, men derimod sild, fortæller Steen Nielsen. – Efter tre timers fiskeri har vi kun har fanget sild og min datter begynder at blive lidt utålmodig. Hun fortæller mig, at hun altså meget gerne vil holde en torsk, fortsætter Steen Nielsen. – Da sidemanden lander en torsk på 5,5 kilo, siger min datter, at nu kan jeg godt tage og fange en torsk og gerne en der er større end sidemandens. Så må jeg jo bare knibe ballerne sammen og gøre hvad den unge dame befaler. Så da jeg mindre end en time senere får et godt hug, kan jeg efter en god fight, lade min datter løfte den flotte torsk på 7,1 kilo op i favnen. Et herligt syn og man må jo gøre hvad børnene befaler, slutter Steen Nielsen.

Måske det er en god idé at have børnene med på fisketuren. Det har i hvert fald givet pote for Steen Nielsen og hans datter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This