– Der var egentlig ikke planlagt fiskeri i weekenden, men derimod frokost hos min søster, fortæller Ulrik Nielsen. – Efter endt besøg var der dog masser af ledig tid, så jeg besøgte også Thoke, der bor i samme by, og som altid gik snakken på grej og fiskeri inden på hans fiskeværelse. Vi kom omkring mange emner, bl.a. dappefiskeri efter karper, og jeg kunne mærke, at en sidste dappetur trak ret kraftigt i mig, så jeg lånte lige Thokes sæt bestående af et stærkt Okuma Cedros i str. 4000, en Rapala Classic Countdown 21-77 gr spinnestang, og selvfølgelig det obligatoriske stykke Sufix fluorocarbon monteret med en VMC 7022 Mystic Carp krog.

– Så var det ellers hurtigt forbi Netto og hente brød, og så videre ud til karpesøen. Fiskene søgte føde i overfladen, da jeg kom, så det endte i en super tur med tre fine spejlkarper på land.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This