En klassisk ABU Hi-Lo wobler er en super agn til gedde. Det beviser Kasper Olsen endnu en gang. DEN 6. JANUAR berettede vi om 14-årige Kasper Olsens fine havørred fangst med sit nye grej, som han fik i julegave her på fiskogfri.dk. Nu har han været på et geddesats i en lille sø i Højby, hvor der er fine gedder. Den 11. januar efter skoletid riggede han grejet til med en klassisk ABU Hi-Lo wobler ved den lille sø.

– Jeg havde fisket i et godt stykke tid, men kun fået nogle få hug af små aborrer. Klokken var blevet 15.30, hvorefter jeg sagde til mig selv, at jeg ville fiske i 15 minutter mere, fortæller Kasper og fortsætter.

– De sidste 15 minutter skulle forgå over på den anden side af søen, hvor jeg ikke havde fisket hele dagen. Det var dog en god idé, for der gik ikke lang tid før en god fisk tog min wobler. Jeg havde lidt problemer med at lande fisken, da mit net sad fast i en tjørnebusk. Men det lykkes mig at få den på land. Gedden var 73 centimeter lang og vejede 3,5 kilo, slutter Kasper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This