– Martin Olsen, har den seneste tid været på jagt efter storkarpen, og det med succes. – 13 år er gået siden mit karpegrej blev lagt på hylden, da mange års intenst karpefiskeri havde mættet mig, men nu er lysten tilbage og grejet støvet af, fortæller han. – Første overnatning blev planlagt til at skulle foregå i et mindre vand, som dengang jeg slap karpefiskeriet husede store fisk. Vel ankommet til søen blev tre takler lagt ud på nogenlunde de samme spots, som var hotspots for 13 år siden.

– Der skulle ikke gå længe, før der var fisk på pladserne, og ret hurtigt blev mine CFC Hot Amanda Pop-ups for stor en fristelse for søens karper, og snart var der kontakt til en tung fisk. Efter en højdramatisk fight kunne min første større karpe i 13 år glide roligt i netposen, slutter han.

At Martin betegner hans fangst som ‘en større’ siger vidst det hele om storfiskeren, for der var ikke bare tale om en større karpe, men rent faktisk tale om en kæmpe, som trak vægtens pil helt ned på imponerende 15,7 kilo. Det må i den grad må betegnes som en godkendt genopstart på Martin karpefiskeri.

Har du selv været ude at lufte karpegrejet, så hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This