hornOnsdag d.7.maj skal det handle om hornfisk, når Frihuset på TV2 Fri inviterer Gordon P. Henriksen på besøg.

Gordon, der til daglig er projektleder i Fishing Zealand (www.fishingzealand.dk), har et nært forhold til netop hornfisken – både som lystfisker og røge-entusiast, og han har masser af gode råd til, hvordan man lykkes med at fange denne iltre, talrige og smagfulde sommerbebuder.

Udover tips til hornfiskeriet, vil Gordon desuden snakke lidt om den forestående Hornfiskefestival på Samsø 10. og 11. maj (www.hornfiskefestival.dk), som han er medarrangør på i samarbejde med blandt andet Visit Samsø og Færgen.


Og så skal vi heller ikke snydes for de kulinariske værdier hornfisken besidder. I løbet af udsendelsen vil Gordon nemlig tilberede og anrette hans yndlings røgede hornfiskeretter: ”Sol over Roskilde Fjord” samt en lækker forårssalat med røgede hornfisk. Denne opskrift kan du også se i denne måneds udgave af Fisk & Fri.

Frihuset ligger i Bramsnæs Vig i Lejre, ”Den Økologiske Kommune” og ud over lokal friskfanget hornfisk vil Gordon også gøre brug af flere lokale økologiske varer i retterne.

Se med onsdag d. 7 maj kl. 11:20 til 13:20 på TV2 Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This