Jesper Ladegaard Nielsen har netop genopfundet lystfiskerglæde sammen med mine drenge:

Dagen var kommet hvor mine drenge – Willads og Bertil – er blevet store nok til kystfiskeriet iført waders, fortæller Jesper Ladegaard Nielsen. – Vi tog derfor ned på vores lokale kyststrækning i Strøby.

– Forventningens glæde var stor i dagene optil vi skulle af sted, og det var berigende at se og høre drengene glæde sig. Med et stod vi klar i waders og kastede løs på pladsen, men vi bøvlede lidt med modvind og lidt for meget grøde i vandet. Men vinden lagde sig langsomt, og grøde samt bøvl blev pludselig afløst af at Willads råbte ”Far jeg har bid”!!! Og i det samme fløj en hornfisk ud af vandet, så drengene og jeg havde en fest, da fisken var landet.  Kort efter er det Bertil der råber ”Far der er bid”!!!!!! Og igen plasker det rundt foran Bertil, og en flot hornfisk kæmper rundet samt stejler ud af vandet. Kort efter er endnu en flot hornfisk landet. Både drengene og jeg stråler af stolthed. Aftenen er reddet, og på turen hjem er vi helt oppe at køre. Vi aftalte, at vi skulle ud igen dagen efter, og der får vi igen masser af gode oplevelser med følgere, masser af fights og dansene hornfisk.

– Jeg sidder nu og reflekterer over weekendens oplevelser med drengene og er taknemmelig for at kunne dele fiskeriets glæder med Willads og Bertil. Da jeg var dreng tog min far mig med på fisketure, og nu er det mig der giver passionen videre til mine børn, og samtidig genoplever jeg den vildeste lystfiskerglæde. Så nu glæder vi os alle til at komme på fisketur igen, og jeg glæder mig allerede til igen at høre ” FAR DER ER BID” !

Knæk og bræk derude, slutter Jesper der til daglig arbejder i Aktiv Fritid i Køge.

Hvis du vil vide mere om hvordan du fanger hornfisk så tjek fx denne video.

Bliv guidet til de bedste havnepladser til hornfisk i denne artikel.

Endvidere kommer vi med en helt ny video senere på dagen – stay tuned.

 

Friluftsland

 

Tag på hornfisketur med børnene. Det er noget, som du aldrig vil glemme.

Tag på hornfisketur med børnene. Det er noget, som du aldrig vil glemme.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This