Møn er en populær havørred destination for mange tyske og hollandske lystfiskere, og en af dem, der lige har været afsted til øen, er hollandske Jaimy Posthumus:

– Havørredfiskeriet på Møn har længe været på min bucketliste, og for nylig fik jeg endelig muligheden for at fiske på den smukke ø, fortæller han. – Vejret var fint med en del sydlig vind. Der var meget drivgrøde og ålegræs i vandet ved klinterne, hvilket gjorde det lidt svært at finde de rette steder at fiske, så der blev brugt en del tid med afsøgning og trappegymnastik, inden vi fandt nogle fine steder med gode forhold. Og – med lidt on-line support fra min ven Thomas Sintobin, lykkedes det mig dog at få en smuk fisk på 61 centimeter allerede i løbet af den første dags fiskeri – og efter tre en halv dags fiskeri havde jeg fanget fem ørred – alle taget på Savage Gears Sandeel fisket med Release Connector.

OK – det var ikke let at finde fisk, men hvilke fantastiske naturscenerier! Jeg vender helt sikkert retur til øen i 2023, slutter han.

 

Grejxperten

 

Uanset hvor meget eller hvor lidt man fanger, har man aldrig split sit liv på en kysttut på Møn.

Uanset hvor meget eller hvor lidt man fanger, har man aldrig spildt sit liv med en kysttur til Møn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This