Wilfred van Nunen har netop brugt en uge på Møn i jagten på havørred, og det gik slet ikke så ringe:

– På grund af nordøstlige vinde var det svært at fiske på nogle af mine favoritspots på nordsiden, men på førstedagen var vandet stadig klart nok til at give det et forsøg. Der var høj bølgegang, da jeg pludselig fik et tungt hug fra en flot havørred, som leverede en gevaldig fight på spinnegrejet. Efter et par solide udløb sprang fisken et par gange fri af vandet og rullede faretruende rundt i overfladen. Efter 10 minutters benhård fight kunne jeg lande den flotte fisk, du ser på fotoet. Havørreden huggede på en 27 grams Line Thru Sandeel fisket med Release Connector og en str 12 krog. Utroligt, at så lille en krog kan holde så stor en fisk, men det er altså bare et system, der virker.

– Resten af ugen gjorde vinden det desværre svært på mine yndlingspladser, så jeg måtte i stedet fiske sydkysten, hvor jeg også fik nogle fine fisk. Ved Hvide Klint så jeg en del tobiser, og her fik jeg turens næststørste fisk. Jeg glæder mig allerede til at komme til Danmark igen, slutter den glade hollænder.

Har du selv været på kysten efter havørred hører vi meget gerne fra dig. Send din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This