– I sidste uge var jeg ude for at fiske gedder sammen med Simon Torenbeek og Swenn Middeljans på en af de største hollandske søer, fortæller Hugo Hegeman. – Efter blot 10 minutters fiskeri så jeg en seriøst stor fisk på ekkoloddet, og splitsekundet efter sendte jeg mit nye Berkley Sick Vamper softbait på 22cm i farven Brown Bleak med et 50 grams jighoved ned til den.

– Storgedden fulgte med det samme efter det uimodståelige softbait, så vores hjerter var lige ved at hoppe ud af halsen på os, men desværre tog den ikke agnen og svømmede væk. Vi fandt den heldigvis igen på ekkoloddet og prøvede igen – men igen svømmede den væk…

– Tredje gang fik jeg droppet agnen perfekt til den og efter blot to små nøk med agnen hamrede den til softbaitet som om, at det var dens sidste chance for et godt måltid. Med et solidt modhug satte jeg krogen med min ABU Beast Pro stang, som fleksede helt igennem uden så meget som at rokke fisken en tomme: Så vidste vi, at fisken var kæmpestor…

– Efter en kort og intens fight kunne jeg lande en ny PR: 131 centimeter og en vægt i omegnen af de 20 kilo. Det er bare for sindssygt – og en fisk jeg nok aldrig kommer til at overgå. Efter et par hurtige fotos, fik vi hurtigt genudsat fisken, og fisken svømmede hurtigt væk med masser af livskraft.

Du kan se en film med kæmpegedden på 131 cm her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This