Vinder af Nakskov Torskefestival blev Birger Aslnes med denne torsk på 6,28 kilo.MED HØJT vejr og højt humør ombord, på en af de varmeste dage til dato i år, blev de 125 deltagere der i år deltog i Nakskov Torskefestival, sendt af sted præcist kl. 8.00 af Havneudvalgs Formand den 19. august, Steffen Rasmussen, og Formand for Nakskov Sportsfiskerforening, Søren Andersen.

De 125 deltagere der var fordelt på de 10 skibe, fik en pragtfuld solrig tur ud gennem Nakskov fjord, og en meget varm og vind stille dag i Langelandsbæltet. Det stille vejr og den svage strøm gjorde dog, at i fiskeriet ikke var helt optimalt. Dog var der flere skibe, som alligevel havde en rigtigt god fangst med hjem, der kunne med være med til at rydde det store præmiebord på ikke mindre en 55 præmier og pokaler, som Nakskov Sportsfiskerforening havde fået sponsoreret af bl.a. byens handel.

Om eftermiddagen var vejret og humøret stadig højt blandt de 125 deltagere og de ca. 500 til 800 tilskuere, der var mødt op på havnen. Flere af deltagerne tog sig en tiltrængt afkølende dukkert i havnen inden præmieuddelingen, som igen i år blev foretaget af Havneudvalgsformand Steffen Rasmussen og Formand Søren Andersen.

Vinder af Nakskov Torskefestival 2012 blev.

1. Birger Arlnes, Horslunde, med en torsk på 6,28 kilo.

2. Hugo Poulsen, Guldborg, med en torsk på 5,21 kilo.

3. Steen Neimi, Nakskov, med en torsk 5,00 kilo.

4. Dame præmie. Anne Margrethe Jensen, Aabenraa, med en torsk på 3,32 kilo.

5. Junior præmie. Oliver Hansen, Nakskov, med en torsk på 3,72 kilo.

6. Sjældneste fisk. Svend Erik Larsen, Nakskov, med en makrel på 0,72 kilo.

7. Skipper præmie. Verner Møller, M/S Felix Nakskov.

Der er gensyn med Torskefestivallen til næste år den 25. august 2013.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This