oroeWeekendens netop overståede Catch & Release-havørredkonkurrence ”Orø Fjordlandet Open” var en kæmpe succes med skønt vejr, 112 glade deltagere og rigtig mange flotte fisk fanget i Roskilde- og Isefjorden.

Fredag aften var der også godt fyldt op til infomøde, spisning, foredrag ved Lars Juels Hansen og en hulens masse hygge, inden det hele gik løs med hardcore fiskeri weekenden igennem. På scenen foran Orø Kro kunne Gordon P. Henriksen fra Fishing Zealand søndag eftermiddag dele store checks ud til de heldige og dygtige vindere, mens forårsolen bagte ned over deltagerne.

Lars Juel Hansen med en flot fisk på 68 centimeter.

Lars Juel Hansen med en flot fisk på 68 centimeter.

Vinderen af de 25.000 kr. i førstepræmie blev Kenneth Jørgensen fra Vejleby, der fangede en havørred på imponerende 74,5 cm. Andenpladsen og de 10.000 kr. gik til Lars Jacobsen 68,5 cm, mens Lars Juel Hansen kunne indkassere 5000 kr. i tredjepræmie for sin skønne tyksak af en havørred på 67 cm.

Udover selve fiskekonkurrencen var der en foto- og en filmkonkurrence, der hver præmieres med 2500 kr. Vinderen af fotokonkurrencen var Martin Kielland med et stemningsfyldt billede taget i løbet af weekenden halvt under vand.

Dommerpanelet havde ekstremt svært ved at udvælge en vinder blandt de mange flotte film. To film skilte sig især ud, Jesper Markers meget humoristiske musikvideo med en sang komponeret til anledningen samt Peter Andreas Christensens meget smukke og æstetiske stemningsfilm om C&R-fiskeri i fjorden. Valget faldt på Peter Andreas Christensens film ”Catch & Release”, men dommerne og kroen opfandt en ekstra præmie til Jesper og hans makker for deres skønne musikvideo. De fik således et weekendophold på Orø Kro fra hovedsponsoren og kan se frem til at komme retur til den dejlige ø.

Vinderfilmen kan ses her:

https://vimeo.com/159663620

Andenpladsen gik til denne finurlige musikvideo:

Arrangørerne, Niels Lagergaard og Gordon P. Henriksen fra Fishing Zealand samt Ole Brinkmann fra Orø Kro, var rigtig godt tilfredse. – Stemningen var i top, solen skinnede, der blev fanget godt med fisk, og hvad mere kan man ønske sig, udtaler Ole. TV2 Øst var forbi og har lavet dette fine indslag om Fjordlandet Open, og tre tyske journalister har også været med for at dække begivenheden. Planen er nemlig at profilere konkurrencen mere internationalt i fremtiden.

Se indslaget fra TV2 Øst HER

Vi er mange, der allerede nu ser frem til den næste Orø Fjordlandet Open, der holdes næste gang allerede sidste weekend i Oktober- 28.-30. okt. 2016. Hold øje med fishtrip.dk for info om tilmelding.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This