Bjarne Lehne th med den største blue marlin nogensinde taget af en dansker: 1187 lbs! BJARNE LEHNE OG CLAUS BERTHELSEN er kendt i big-game kredse som nolge temmlig erfarne herrer. I går er de netop hjemvendt fra deres livs marlin eventyr. På samme dag landede de intet mindre end to 1000 lbs + marlin! Det er anden gang i verdenshistorien, at det er sket, så det må siges at være en bedrift uden sidestykke.

Turen foregik ved La Gomera – Canarieøernes sydligste ø. – Vi sejlede med Søren Pølsemands båd "Valhalla", hvor vi lå og afsøgte efter store blue marlin på et drop-off fra 400-1200 meters dybde, fortæller Bjarne til Fisk & Fri. – Stedet lader sig normalt kun befiske, når det er vindstille – og det var vi heldige, at det var to dage i træk.

For at gøre en lang og sveddryppende historie kort, så landede danskerne to fisk over 1000 lbs samme dag, med den største på 1187 lbs eller 537,5 kilo. Kæmpefisken blev landet efter to timer og tre kvarters fight af Bjarne.

Fisk & Fri bringer alle detaljerne samt historien bag de gæve gutter og den historiske fangst eksklusivt – læs mere i et af de kommende numre af bladet.

Hvis dette tænder dig – så læs mere om fiskeri efter blue marlin i juni nummeret af Fisk & Fri. Her serverer vi nemlig en saftig reportage fra Kap Verde, hvor et hold danskere fangede intet mindre end 27 marlin på 14 dage – op til 900 pund.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This