08-05-2008 – I MANGE ÅR har både Henrik Mortensen og Henrik Kassow Andersen arbejdet for grejproducenten Scierra, men nu har de skrevet kontrakt med Zpey Systems. Henrik Mortensen betragtes af nogle, som en af de absolut bedste når det gælder kasteteknik med fluestangen. Han har lavet utallige bøger og film gennem de seneste 22 år og har været chefdesigner for Scierra i en årrække og afholdt talrige kastekurser i hele verden. Han bliver nu blandt andet ansvarlig for produktudvikling hos konkurrenten Zpey. Henrik Kassow Andersen har arbejdet tæt sammen med Henrik Mortensen hos Scierra og har arbejdet som professionel guide og fluefiskeinstruktør. De senere år har han været ansvarlig for etableringen af Scierra på det europæiske marked, men skifter nu også til Zpey.

Ud over Henrik Mortensen har Zpey Systems også hentet den engelske verdens- og europamester i fluekast Hywel Morgan. Han har vundet over 100 engelske titler og har stadig verdensrekorden i enhånds fluekast på sensationelle 80,49 meter.

Med denne tilgang af tre anerkendte fluefiskere og instruktører, har Zpey signaleret at de satser stort på udvikling fremtidens fluestænger. Læs mere om Zpey her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This