– Jeg har lige været i Norge sammen med min far for at se, om vi kunne være heldige at få os en af de helt store helleflyndere, fortæller Jens Hansen. – På førstedagen var vejrguderne ikke med, os så det blev kun til at par sej og lidt torsk. Alligevel fik jeg dog en ny PR-sej på 11kg.

– På andendagen af vores fisketur skete der absolut intet, og der var ikke så meget som skyggen af et hug på vores agnfisk, hvilket vi så dog fik kompenseret for på tredjedagen, der var vores sidste chance. Her sejlede ud klokken otte, og efter to timers fiskeri knækkede den ene stang sammen, hvorefter jeg stod med min første flynder for enden af linen. Efter en lang og hård kamp på 20 minutter, kunne vi tøjre fisken på siden af båden – og hvilken fisk! Helleflynderen var 190cm, og jeg var bare så glad – og glæden blev ikke mindre, da jeg lidt tid efter fik endnu en på 108cm.

 

Hvidovre Sport

 

Jens Hansen med den næststørste flynder fra turen.

Jens Hansen med den næststørste flynder fra turen.

 

Jens med sin nye 11 kilos PR-sej.

Jens med sin nye 11 kilos PR-sej.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This