Anders Ellevang Petersen og Kennet Duborg var på opdagelse i en lille mose på Sydsjælland. Her fangede de to cirka 60 aborrer og 8 gedder, hvoraf den største aborre var denne fisk på 1090 gram.

Kennet Duborg stod for turens største gedde på 4,6 kilo. En fisk i god efterårsform.20.10.2011 – DE MANGE SMÅ MOSER der ligger rundt omkring i landet kan byde på mange gode overraskelser for lystfiskeren, og det erfarede Anders Ellevang Petersen og Kennet Duborg da de besøgte en lille privat mose på Sydsjælland fredag den 14. oktober, som de ikke havde fisket i før.

De to lystfiskere havde fået et nys om, at der var gode aborrer og fine gedder i mosen, men hvad der helt præcist ventede dem denne smukke eftersårsdag havde de end ikke turde håbe på. Efter bare 10 kast havde de havde 7 aborrer på land, og størrelsen på dem var flotte. Ikke en vejede under 500 gram. På knapt 4 timers fiskeri fangede Anders og Kennet cirka 60 aborrer og 8 gedder. Tre aborrer vejede over kiloet hvoraf største vejede 1090 gram og med flere over 800 gram. De to største gedder vejede 4,2 kilo og 4,6 kilo og var i rigtig god form. – Det er helt sikkert en dag der sent vil blive glemt, tilføjer Anders.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This