Thor Madsen fangede denne fine blanke overspringer på 57 centimeter på en Hansen Herring Inline, der blev fisket utroligt langsomt hjem over lavt vand.

THOR MADSEN var taget ud til kysten her til morgen for at fiske nogle badekar af, og det skulle vise sig at være en glimrende ide. Han fiskede med ét Hansen Herring Inline blink, og spandt det ind i et meget langsomt tempo. Det var noget de morgenfriske havørreder kunne lide, og i løbet af nogle timer havde Thor haft kontakt med flere fisk. Blandt andet havde han mistet en basse på over 70 centimeter og landet fire fisk med den mindste på 57 centimeter. Ud af de fire fisk var de tre blanke nedgængere, mens den sidste på 57 centimeter var en sølvblank overspringer.

Der bliver fanget masser af havørreder rundt omkring i landet for øjeblikket, men det handler om at være på pletten, når fiskene er der. Vandet er stadig yderst koldt, og fiskene stimler sammen i større og mindre flokke, og er kun i korte perioder inde over det lave vand for at fouragere.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This