Henning Bomberg med resultatet af hans jerkbaitanstrengelser; en flot brakvandsgedde på 7,5 kilo. 16.11.09 – GEDDEFISKERIET er i højeste gear, og da ikke mindst i mange af de brakke vande rundt om i landet. Jagt og Fiskerimagasinet arrangerede i den forgangne uge et fiskekursus, hvor jerkbaitfiskeri efter gedder i brakvand var hovedtemaet, og i den forbindelse blev der fanget en række fine gedder. Kurset var sponsoreret af Savage Gear, og Mads Grosell var med for at udøse af hans mangeårige erfaringer med at fiske gedder på jerkbaits.

Største fisk blev fanget af Henning Bomberg – en stærk og hårdt fightende fisk på 7,5 kilo. Du kan læse mere om turen og se flere billeder på www.savage-gear.com.

Er du allerede godt i gang med det hektiske jerkbaitfiskeri, eller påtænker du at begynde, så er der masser af inspiration at hente i Fisk & Fri’s online artikelarkiv. Se fx her. Der er også er favorabelt abonnementstilbud lydende på 10 numre af Fisk & Fri og et jerkbaitsæt for 999,- Se abonnementstilbuddet her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This