– Jeg ankom til søen klokken otte om morgenen, som jeg plejer – og fik stængerne gjort klar, beretter Peter Jensen. – Jeg havde lige fået lagt tredje stang ud, da jeg fik dobbelt run på de to første. Det var to mindre hangedder, tanken om, at de måske gik sammen med en hun på de 2 meter vand, fik spændingen til at stige. Lidt efter var der run igen, som viste sig at være en dame på 100cm og 7,3kg. Og den blev hurtigt efterfulgt af en dame mere på 100cm samt 8,4kg.

– Herefter fik jeg nogen mindre fisk den næste time, og lige inden jeg skulle pakke, fik jeg run igen igen. Jeg kunne med det samme mærke, at der var mere vægt bag – og op på måtten kom hun snart med alle sine 108cm og 10,2kg. Jeg fik hende genudsat og lige som hun blev væk i det grumsede vand fik jeg run på den midterste stang. Igen var der vægt bag, og en fisk på 9,7kg måtte os på måtten. Alt i alt et hektisk fire timers fiskeri med 8 fisk – heraf 4 over meteren. Alle fisk blev taget på deadbait fisket på et gliderig på bunden. Dejligt med en tur uden rusk og regn, slutter han.

Hvis du vil vider mere om fiskeri om død agn kan du enten se denne video på Fisk & Fris Youtube – eller du kan læse det store afsnit om emnet i bogen ”Geddefeber(reklame).

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This