Bo med et par af de enorme havkatte, som han og sønnen fangede i Diskobugten i sommers. I SIDSTE NUMMER af Fisk & Fri bragte vi en enorm grønlandsk plettet havkat på hele 20,6 kilo fanget af Michael Rosing. Den fisk spottede Bo Lillegaard Johansen, og han har nu meldt sig på banen med endnu en havkattemelding – han har nemlig nogle fortrinlige fangster at bidrage med.

Bo fortæller, at han og hans søn – otteårige Peter – var på sommerferie i Diskobugten i år. – Vi boede lokalt i en bygd ved noget familie og sejlede ud med en lokalkendt fanger. Vi oplevede masser af ting bl.a. sæler, isbjerge, godt pilkefiskeri efter torsk og pukkelhvaler i massevis. Men vi havde også et forrygende fiskeri efter havkatte, hvor vi fik ca. 25 stk. på tre timer med de to største på 18 og 19 kilo. De blev taget på en pilk agnet med torskefilet. Peter fik én på 14 kilo. Det var sjovt, fortæller en glad Bo Lillegaard.

Han slutter af med at informere om, at han har kontakter i bygden, og at han kan hjælpe med at arrangerer lignende ture, hvis nogle af læserne har lyst. Skulle du have lyst til at fange kæmpe havkatte kan du altså kontakte Bo på 29663911 eller på email; bo@lillegaard-teknik.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This