– Fiskeriet efter havørred er super her på denne tid af året, skriver Amr Adel til Fisk & Fri. – Ofte får jeg både flest og størst i perioden fra oktober til december, og jeg foretrækker normalt at fiske med sandorm eller levende agn. En af fordelene ved denne form for fiskeri er, at det fungerer fint ved fralandsvind, så det er lidt lettere at holde sig varm…

– Forleden, da regnen var stoppet, og der var en god kraftig fralandsvind, var forholdene perfekte til at flådfiskeri efter havørred på Øresundskysten. Da jeg ikke havde tid til at fange hverken rejer eller agnfisk, købte jeg to pakker sandorm og tog til Klampenborg, der er et helt perfekt sted, når vinden kommer fra sydvest. Når man har vinden i ryggen, er det nemlig let at lade flåddet drive langt udefter, indtil man ikke kan se det mere – og på denne måde kan man effektivt afsøge en masse vand.

– Mit foretagende lykkedes helt perfekt, og jeg fik på et par timer fire ørred. Den ene var under målet, og de andre var fine fisk op til omkring de tre kilo. Herudover fik jeg også to torsk og en flad.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This