Selvom fiskene for alvor har drillet under festivalen, er der blevet fanget en del fine fisk. Særligt i morgentimerne, hen under aften og i de sjældne perioder, hvor der har været lidt skydække har fiskene hugget. Her er det en gæv festivalgænger, som har timet fiskeriet rigtigt og fået kroget en ilter regnbueørred. 03.07.09 – ROSKILDE FESTIVAL er i gang, og festivalpladsen og de tilhørende campingområder emmer og syder af liv. Solen bager ubarmhjertigt ned fra oven, og i dagstimerne er varmen så ulidelig, at det kræver en vis idérigdom at finde på nogle aktiviteter, som ikke resulterer i decideret hedeslag.

Roskilde Fiskelands søer, som ligger på festivalens campingområde, er blevet inddraget i festivalen på snedig vis. Den ene put & take sø er blevet taget i brug som badesø, og netop badesøen har været et tilløbsstykke uden lige for de festivalgængere, som har haft svært ved at kapere varmen. Den anden – og lidt mindre – put & take sø er forblevet åben under festivalen, og den har givet tømmermændsramte, varmeplagede og trætte festivalgængere mulighed for en anden form for afslappende adspredning; nemlig lystfiskeri.

Drenge såvel som piger – nybegyndere og øvede – har benyttet sig af muligheden for at leje et sæt fiskegrej og få et par timers fiskeri i søen, og der er både blevet dovnet og fisket intenst igennem ved søens bredder. De mange fisk i søen har ligesom festivalgængerne været alvorligt plaget af varmen, og de har ikke udvist den store hugvillighed. Men fisk er der trods alt blevet fanget, og de er blevet halet på land under stor jubel og opmuntring fra andre festivaldeltagere. Festivalånden og Roskilde Festival i det hele taget lever i bedste velgående, og hvem ved, måske kan festivalen være med til at udklække en håndfuld nye lystfiskere. Lystfiskersøen har i hvertfald været et hit blandt festivalens muntre deltagerskare.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This