Tommy Pedersen fik sin første havørred i Ribe Vesterå på den tradionsrige premieredag den 1. april.19.4.2011 – DEN 1. APRIL er lig havørred- og laksepremiere i de vestvendte, jyske åer. Tommy Pedersen, der er bosat i Jels, valgte derfor at tage til Ribe Vesterå denne dag for at prøve lykken.

– Endeligt blev det den 1. april, og jeg haved taget fri fra arbejde for at kunne komme tidligt afsted, beretter Tommy. – Men desværre ville min kone ville det anderledes, for hun overtalte mig til køre hende til tandlægen først. Premieren blev derfor udsat til klokken ni, hvor jeg kom ud til åen. På trods af det blev det til en dejlig dag, for en time senere fik jeg et godt hug på min Mepps spinner i størrelse 5. En stor blank og frisk havørred på 4,150 kilo og 73 centimeter havde hugget på spinneren, og dette er samtidig min første havørred i Ribe Vesterå, slutter Tommy.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This