Ruben Jepsen nød godt af havørredopgangen i form af dette pragteksemplar på 6,1 kilo og 80 centimeter.18.7.2011 – DEN SENESTE TIDS regn og blæst har sat skub i opgangen af havørreder i åerne, og en af de der har været ude på havørredfiskeri er Ruben Jepsen fra Odense. Ruben var taget med sin fiskemakker Hans Hansen fra Odense til Puge Mølle Å for at opleve det tidlige morgenfiskeri torsdag den 14. juli.

– Fiskemetoden der skulle dyrkes var ormefiskeri uden flåd, beretter Ruben. – Vi kom i gang med at fiske klokken 5, og der viste sig hurtigt tegn på at der var opgang af havørreder i form at bølger og uro i overfladen flere steder i åen. Efter en times fiskeri uden at mærke det store udover et par småhug fik jeg et kraftigt hug i det jeg var ved at spinde ormen ind. I ren refleks gav jeg modhug, men uden held, for det eneste jeg fik ind var en krog som var totalt skrællet for orm. I det øjeblik var jeg ikke i tvivl om at det var en pæn fisk som stod i hullet 10 meter længere nedstrøms, så det var bare med at få et par friske orm på krogen og få kastet ud i hullet igen. Da der under indspinningen igen kom et kraftigt hug, gav jeg resulut modhug, og til min store overraskelse stod en stor havørred ud af vandet. Fisken var en del større end jeg havde forventet, og efter cirka ti minutters fight kunne jeg lande en rigtig flot sølvblank havørred på 6,1 kilo og 80 centimeter, slutter Ruben.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This