Morten Rønn Nielsen fik sig noget af en overraskelse da han fiskede efter fladfisk på den sydfynske kyst. En stor havørred på 5 kilo havde snuppet hans sandorm og reje cocktail.4.6.2011 – MORTEN RØNN NIELSEN fra Ringe var taget på fiskeri efter fladfisk på den sydfynske kyst tirsdag den 2. juni. Til sin store overraskelse fik Morten dog ikke hverken en skrubbe eller en anden fladfisk på krogen, men derimod en flot, blank havørred!

– Jeg tog en tur ud efter fladfisk fra kysten da jeg mente, at det var alt for fint vejr til at havørrederne vil være aktive, beretter Morten. – Det var en kamp at finde sandorm i dag, så min makker fangede nogle rejer imens jeg pumpede løs. Til slut lykkedes det dog at fange begge dele. Herefter røg fladfiskeforfangene ud på dagens plads. Agnen var en blanding af sandorm og levende rejer, og allerede to minutter efter jeg havde kastet ud var der bud efter agnen. Aldrig har jeg haft så stærk en fisk på krogen, så tanken om at det var en stor havørred der havde taget agnen havde strejfet mig. Overraskelsen var dog alligevel stor da jeg så den imponerende skabning komme frem fra dybet. Det var en stor, blank havørred på 5 kilo rent og 76 centimeter lang. Fiskens mavesæk var fuld af små krabber og sandorm. Er det ikke skønt at være fisker – havet er fuld af overraskelser, slutter en glad Morten i sin rapport til Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This