Jesper Markers flotte halvmeters blankfisk fra Sejrøbugten huggede på en hvid Stripper, og var helt fri af vandet flere gange under fighten.KYSTFISKERIET rundt om i landet begynder så småt at komme op i gear, og der begynder også så småt at komme fangstmeldinger ind ad døren. De fleste fjorde er endnu lukkede, men de åbne kyster kan roligt besøges. Om fiskene er der, er selvfølgelig en hel anden snak, men det er med at holde sig til i den kommende tid. Fiskeriet er typisk rigtig godt her i forårsperioden.

Jesper Marker har oplevet flere nulture den seneste tid, men forleden dag havde han endelig heldet med sig. Efter et kort stykke tid ved en kystplads i Sejrøbugten fornemmede han, at en fisk slog til hans hvide Stripper-blink. Han forsøgte sig med et spinstop, og det var lige nøjagtigt, hvad der skulle til. En stærk fisk inhalerede Stripper blinket, og herefter kunne en lang, sej fight begynde, hvor fisken flere gange var helt fri af vandet.

Det hele endte godt, og Jesper kunne lande en flot, blank havørred på lige knap en halv meter. Vi håber for Jesper, at denne fisk bliver startskuddet på en virkelig god tid på kysten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This